Fiorentina- Chianina

[T-bone steack grilled] 

 

Costata di manzo alla brace

[Siroin steak grilled]

 

Filetto alla Griglia

[Grilled beef filet]

 

Filetto ai porcini e pepe verde

[Filet with mushroom or green pepper]

 

Tagliata Pane e tulipani

[Silce meat, with radicchio and smoked scamorza cheese]

 

Tagliata Rucola e grana

[Silce meat, with rocket salad and parmesan cheese]

 

Cotoletta orecchia di elefante

[Milanese bread crumbed veal cutlet]

 

Paillard di vitello alla griglia

[Grilled veal steak]

 

Scaloppine al vino bianco

[Veal escalop cooked white wine, lemon or mushroom]

 

Scaloppine ai porcini

[Veal escalop cooked mushroom]

 

Scaloppine al limone

[veal escalop cooked lemon ]

 

Griliata mista di carne con verdure

[Mixed grill of meat with vegetables]

 

Costolette d'agnello alla brace e aceto balsamico

[Lamb ribs cooked on the grill or with balsamic vinegar]

 

Nodino di vitello al rosmarino

[Veal rib cooked with rosemary]

 

Fesa di tacchino alla griglia

[Grilled tukey breast]

 

Ossobuco con risotto

[Marrow bone steak with safron rice]